Autojen ja veneiden sisustan pesut

Pesemme autojen ja veneiden sisätiloja  yleensä vain kesäisin. Talviaikaan toteutamme niitä vain asiakkaan tarjoamassa lämpimässä tilassa missä vesi ja sähkö on saatavilla. Mahdollista tehdä myös homepesu. Suositeltavaa homepesun jälkeen/tunkkaiseen sisätilaan otsonointi käsittely.

Kesäaikaan veneen sisäpesu onnistuu satamalaiturissa tai ennen vesille laskua rannalla. Tekstiilisuojaus myös saatavilla veneiden kangasosiin.

Otsonoinnin aloitus pesun jälkeen. Otsonaattorin palautus/haku seuraavana päivänä. Otsonaattorin hausta veloitan kilometrikorvauksen. Jos asiakas palauttaa ostonaattorin erikseen sovittavaan paikkaan. Kilometrikorvauksia ei veloiteta.

Auton sisäpesu onnistuu asiakkaan kodin, työpaikan tms. parkkipaikalla. Asiakas voi myös tuoda auton minulle kotipihaan pestäväksi. Hinta on sama pesupaikasta riippumatta, kun pesu tapahtuu päätoimialueellani Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen.

Molempien veneen ja auton sisäpesuun saatavilla myös viimeistelykäsittely. Viimeistely sisältää: tekstiilisuoja-aineen, ikkunoiden sisäpuolen pesun, sisämuovipintojen putsauksen.