Kylpyhuoneen pesu

Kylpyhuoneen lattian ja seinien pesu, suojauskäsittely ja liukkauden estokäsittely.

TJPesu Oy tekee kylpyhuoneen lattian ja seinien pesuja, suojauskäsittelyjä ja liukkauden estokäsittelyjä. Teemme lattian pesuja, suojauksia ja liukkaudenestokäsittelyjä Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisen ja alueella.

Millainen on lattian liukkaudenestokäsittely?

Liukkaudenestokäsittely lisää kitkaa märkään lattiaan. Käsittely on hyvä esimerkiksi lapsiperheille, liikuntarajoitteisille tai vain sinulle joka on todennut kylpyhuoneen lattian olevan liian liukas märkänä. Suojauskäsittely sulkee lattian huokoset ja tekee näkymättömän, hengittävän sekä suojaavan kalvon lattian pintaan. Näin ei lika mene laatan/sauman sisään ja tee pinnasta epämiellyttävän näköistä. 

Liukkaudenestokäsittely voidaan tehdä tilasta ja sen koosta riippumatta. Käsittely perustuu nanosyövyttävään menetelmään. Toimenpide voidaan tehdä uusiin tai vanhoihin laattalattioihin, lisäksi myös eteistilaan.

Entä lattian suojauskäsittely?

Suojauskäsittely sulkee lattian huokoset ja tekee näkymättömän, hengittävän, suojaavan kalvon lattian pintaan. Näin ei lika mene laatan/sauman sisään ja tee pinnasta epämiellyttävän näköistä.